Oferte sejur Zakynthos Grecia

SEJUR CHARTER AVION ZAKYNTHOS Alege tipul de transport, aeroportul si destinatia dorita in motorul de cautare !
City Break title City Break subtitle
SEJUR CHARTER AVION ZAKYNTHOS Alege tipul de transport, aeroportul si destinatia dorita in motorul de cautare !
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle

Vezi plecarile din orasul tau:

Zakynthos โ€“ Excursii care nu trebuie ratate:

Observarea testoaselor Caretta Caretta in Golful Laganas

In Golful Laganas exista mai multe locuri din care se pot observa rarele testoase Caretta Caretta. Pentru a ajunge acolo, trebuie sa iei o barca din portul Agios Sostis sau din statiunile mai mici din Agios Sostis, Porto Koukla si Keri, toate gasindu-se in Golful Laganas.

Testoasele Caretta Caretta folosesc insula Zakynthos ca principalul lor cuib din Marea Mediterana pentru a-si depune ouale. Ele obisnuiesc sa se intoarca la aceeasi plaja pentru a face acest lucru, in fiecare an.

 

Vizitarea statiunii Laganas

Laganas Bay se gaseste in partea de sud a insulei Zakynthos si dispune de o plaja lunga, serpuita, dar plina de cluburi, baruri si turisti. Partea in care testoasele Caretta Caretta isi depun ouale este protejata in anumite perioade ale anului. De-a lungul plajei, vei gasi cateva restaurante bune, unde te poti bucura de mancaruri traditionale in timp ce admiri un apus de poveste.

Un lucru bun legat de Laganas, in special pentru familii, este faptul ca marea din zona este foarte putin adanca, intrarea in apa fiind lina. De aceea, aici se pot scalda toti in conditii de siguranta.

In jurul statiunii Laganas vei gasi o Grecie mai autentica, mai ales daca frecventezi zona mai indepartata de centru. Acesta este locul din Zakynthos in care poti descoperi cel mai bine cultura acestei tari.

 

Explorarea pesterilor Keri cu barca

Pesterile Keri, situate pe coasta de sud-vest a insulei Zakynthos sunt unele dintre cele mai populare locuri pe care sa le vezi pe mare in aceasta parte a Greciei. Cu o apa turcoaz limpede precum cristalul, pesterile pe care le vei explora in aceasta regiune te vor impresiona profund. Stancile albe din aceasta zona sunt intr-adevar deosebite, iar arcadele uimitoare care ies din mare fac decorul ideal pentru niste fotografii fantastice.

 

Vizitarea insulei Marathonisi

In timpul unei vacante in Zakynthos este bine de luat in seama varianta de a merge intr-o excursie cu barca la faimoasa insula “testoasa” Marathonisi. Insula pitoreasca in forma de testoasa se afla in mijlocul golfului Laganas si arata ca o veritabila Caretta ce pluteste in marile spumante. Principala plaja de pe insula este spectaculoasa, avand nisipuri albe si ape de culoarea turcoazului – aceasta este, de fapt, una dintre cele mai bune plaje din intreaga Grecie.

 

Explorarea Pesterilor Albastre cu barca

Pesterile Albastre din Zakynthos sunt unele dintre cele mai vanate locuri de catre turistii ce ajung pe aceste superbe meleaguri. Uimitoarele formatiuni de roca din nordul regiunii Skinari sunt renumite pentru apele sale albastre si luminoase ca safirul.

Daca ai dorinta de a vizita regiunea de nord a insulei, recomandat ar fi sa iei o excursie cu barca din Skinari pentru a vedea uimitoarele Pesteri Albastre.

 

Top 10 lucruri de fฤƒcut รฎn Zakynthos.

Solicita oferta