Tunisia – O vacanta de exceptie.
🐪 SEJUR CHARTER LITORAL VACANTA TUNISIA 2024 
OFERTE SPECIALE 
SEJURURI  ALL INCLUSIVE 
ALEGETI  DESTINATIA SI VEZI OFERTELE DISPONIBILE :

Info utile Tunisia

Documente de calatorie necesare calatoriei in Tunisia pentru cetatenii romani:

- pasaport simplu electronic valabil cel putin 6 luni de la incheierea calatoriei

> Excursii optionale Tunisia

În Tunisia există numeroase excursii opționale pe care le puteți face pentru a avea o vacanta deosebita. Excursiile optionale se pot rezerva de la agentiile locale sau direct de la ghidul organizatorului sejurlui din Tunisia. 

 

- Excursie în Deșertul Sahara din Tunisia

- Excursie în Cartagina

- Excursie în Orașul Sousse

- Excursie în Medina din Tunis

- Excursie în orașul Kairouan

- Excursie în Parcul Național Boukornine

- Excursie optionala Tunisia la El Djem

"   Cei care au vizitat Tunisia spun ca nimic nu se compara cu culorile pe care le are cerul deasupra desertului sau cu pacea care te cuprinde atunci cand simti pentru prima data valurile Mediteranei scaldandu-ti gleznele. De o frumusete uluitoare, Tunisia are o istorie destul de zbuciumata si atractii care te lasa cu gura cascata. Fascinatia pe care Tunisia o exercita asupra oricarui calator provine din diversitatea si versatilitatea pe care o intalnesti la tot pasul, de la vestigiile romane la felul cantat de a vorbi al berberilor din Sahara.

Totul este aici plin de culoare, de parfum de iasomie, de caldura si de mister. Poti considera o excursie in Tunisia ca o calatorie initiatica, asa ca astazi te vom conduce prin aceasta fermecatoare tara ca sa iti aratam opt atractii care te vor umple de uimire. "

Solicita oferta