Hotelul Caprioara este situat in centrul statiunii, peste drum de parcul central.

Facilitati hotel: 132 camere duble si single, 4 apartamente si 4 camere pentru persoane cu dizabilitati, 2 restaurante, lobby bar, Bar Panoramic (situat la etajul 9), 2 sali de conferinte, centru de tratament balnear, piscina interioara, jacuzzi, sauna, parcare proprie, internet, incalzire centrala.

Facilitati camere: minibar, telefon, TV, Wi-Fi, baie cu dus, uscator de par, halat de baie si papuci.

~
Servicii incluse: - Cazare cu pensiune completa; - Cina de Ajun cu open bar; - Pranz festiv in ziua de Craciun cu open bar; - Muzica live*; - Colinde de Craciun*; - Time to relax in Bar Panoramic; - Loc de joaca pentru copii si program; - Voucher la procedurile SPA&Wellness; - Acces gratuit la piscina, sauna, jacuzzi interior si exterior, hammam. * In functie de reglementarile legale la data evenimentului si numarului minim de participanti. Nota: - serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- Cazare cu pensiune completa;
- Cina de Ajun cu open bar;
- Pranz festiv in ziua de Craciun cu open bar;
- Muzica live*;
- Colinde de Craciun*;
- Time to relax in Bar Panoramic;
- Loc de joaca pentru copii si program;
- Voucher la procedurile SPA&Wellness;
- Acces gratuit la piscina, sauna, jacuzzi interior si exterior, hammam.

* In functie de reglementarile legale la data evenimentului si numarului minim de participanti.

Nota:
- serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Caprioara - Oferta Craciun - 3 nopti, Covasna, Romania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta