Ziua 1. Cluj – Antalya
Check-in si imbarcare pe aeroportul din Cluj cu destinatia Antalya. Transfer si cazare in zona Antalya la hotel de 4*.

Ziua 2. Antalya – Cappadocia
Mic dejun. Plecare spre Konya, locul de provenienta al misticilor sufi, denumiti „Dervisi Rotitori” datorita faimoasei lor tehnici de rotire ca forma de pomenire a Divinului intr-o ceremonie Sama. Se strabate zona pitoreasca a Muntilor Taurus si a stepei anatoliene. Seara, cazare in zona Cappadocia la hotel de 4* .

Ziua 3. Cappadocia
Mic dejun. Se viziteaza Parcul National Zelve, cunoscut pentru formatiunile inalte si pesterile impresionante, cat si Pasabag - Valea Calugarilor cu pestera Sf. Simion Stalpnicul, fiind unul dintre cele mai importante locuri de pelerinaj ale lumii bizantine. Oprire pentru fotografii la cetatea de piatra naturala din Uçhisar, cel mai inalt punct din Cappadocia si vizita la unul dintre impresionantele „orase” labirintice subterane, cu biserici si case sapate in piatra. Seara, intoarcere la hotel in zona Cappadocia.

Ziua 4. Cappadocia
Mic dejun. În prima parte a zilei se viziteaza o crama, unde se pot degusta vinuri locale. Dupa-amiaza, vizita la o tesatorie traditionala pentru a descoperi arta mestesugaritului. Seara, intoarcere la hotel in zona Cappadocia.

Ziua 5. Cappadocia – Antalya
Mic dejun. Plecare spre Antalya. Oprire la impozantul caravanserai Selgiuc din Valea Konya, construit in sec. al Xlll – lea in onoarea sultanului Alaeddin Kayqubad. Seara, cazare in zona Antalya la hotel de 4* .

Ziua 6. Antalya
Mic dejun. Tur de oras in Antalya, emblematicul oras de pe Riviera turceasca. Se viziteaza portul de yachturi, centrul vechi si faimosul minaret – simbol al orasului, Yivli Minare. Vizita la un magazin de bijuterii si la unul de articole din piele. Timp liber pentru cumparaturi. Dupa-amiaza, vizita la impresionanta cascada Karpuzkaldiran. Seara, cazare in zona Antalya la hotel de 4*.

Ziua 7. Antalya – Manavgat*
Mic dejun. Optional, excursie cu barca pe râul Manavgat*, cu prânz inclus si oprire la o plaja cu nisip fin. Seara, intoarcere la hotel in zona Antalya.

Ziua 8. Antalya – Cluj
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare cu destinatia Cluj.

Servicii neincluse in pret:
• Asigurare medicala si storno
• Intrari la obiectivele turistice
• Taxe de statiune

*Servicii optionale neincluse in pret (se pot rezerva doar in agentie, inainte de plecare!):
• Supliment demipensiune (7 cine tip bufet): 109 Euro/ persoana
• Pachet PREMIUM (4 prânzuri tip bufet si meniu, toate intrarile la obiectivele turistice din program, toate taxele de statiune): 129 Euro/ persoana

• Supliment 3 nopti cazare Cave Hotel in regiunea Cappadocia  99eur/persoana.

*Zbor cu balonul cu aer cald in Cappadocia (se poate rezerva doar la fata locului si se organizeaza in functie de conditiile meteo): aprox 230 - 290 Euro/ persoana, in functie de sezon si cerere.

*Jeep Safari (se poate rezerva doar la fata locului si se organizeaza in functie de conditiile meteo): aproximativ 40-50 Euro/ persoana

*Seara Turceasca (se poate rezerva doar la fata locului): aproximativ 40-50 Euro/ persoana

*Spectacol cu Dervisi (se poate rezerva doar la fata locului): aproximativ 25-30 Euro/ persoana

*Croaziera pe raul Manavgat nu este inclusa, este optionala si se organizeaza la fata locului in functie de numarul de participanti.

 

 


Acte necesare:
• Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din sejur 

 

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Cluj Napoca catre Circuit Cappadocia, Toate locatiile, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta