Ziua 1. Bucuresti – Antalya
Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Antalya. Transfer si cazare in zona Antalya la hotel de 4*.

Ziua 2. Antalya – Cappadocia
Mic dejun. Plecare spre Konya, locul de provenienta al misticilor sufi, denumiti „Dervisi Rotitori” datorita faimoasei lor tehnici de rotire ca forma de pomenire a Divinului intr-o ceremonie Sama. Se strabate zona pitoreasca a Muntilor Taurus si a stepei anatoliene. Seara, cazare in zona Cappadocia la hotel de 4* .

Ziua 3. Cappadocia
Mic dejun. Se viziteaza Parcul National Göreme, inclus in patrimoniul UNESCO si cunoscut pentru formatiunile inalte si pesterile impresionante, fiind unul dintre cele mai importante locuri de pelerinaj ale lumii bizantine. Optional, se poate vizita si muzeul in aer liber Göreme*. Oprire pentru fotografii la cetatea de piatra naturala din Uçhisar, cel mai inalt punct din Cappadocia si vizita la unul dintre impresionantele „orase” labirintice subterane, cu biserici si case sapate in piatra. Seara, intoarcere la hotel in zona Cappadocia.

Ziua 4. Cappadocia
Mic dejun. În prima parte a zilei se viziteaza o crama, unde se pot degusta vinuri locale. Dupa-amiaza, vizita la o tesatorie traditionala pentru a descoperi arta mestesugaritului. Seara, intoarcere la hotel in zona Cappadocia.

Ziua 5. Cappadocia – Antalya
Mic dejun. Plecare spre Antalya. Oprire la impozantul caravanserai Selgiuc din Valea Konya, construit in sec. al Xlll – lea in onoarea sultanului Alaeddin Kayqubad. Seara, cazare in zona Antalya la hotel de 4* .

Ziua 6. Antalya
Mic dejun. Tur de oras in Antalya, emblematicul oras de pe Riviera turceasca. Se viziteaza portul de yachturi, centrul vechi si faimosul minaret – simbol al orasului, Yivli Minare. Vizita la un magazin de bijuterii si la unul de articole din piele. Timp liber pentru cumparaturi. Dupa-amiaza, vizita la impresionanta cascada Karpuzkaldiran. Seara, cazare in zona Antalya la hotel de 4*.

Ziua 7. Antalya – Manavgat*
Mic dejun. Optional, excursie cu barca pe râul Manavgat*, cu prânz inclus si oprire la o plaja cu nisip fin. Seara, intoarcere la hotel in zona Antalya.

Ziua 8. Antalya – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.

Servicii neincluse in pret:
• Asigurare medicala si storno
• Intrari la obiectivele turistice
• Taxe de statiune

*Servicii optionale neincluse in pret (se pot rezerva doar in agentie, inainte de plecare!):
• Supliment demipensiune (7 cine tip bufet): 109 Euro/ persoana
• Pachet PREMIUM (5 prânzuri tip bufet si meniu, toate intrarile la obiectivele turistice din program, toate excursiile optionale din program, toate taxele de statiune): 99 Euro/ persoana

*Zbor cu balonul cu aer cald in Cappadocia (se poate rezerva doar la fata locului si se organizeaza in functie de conditiile meteo): aprox 195 Euro/ persoana


Acte necesare:
• Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din sejur 

 

• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show

 

Grup minim de participanti: 20 de persoane*

 

 

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Circuit Cappadocia, Antalya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta