Ziua 1
Bacau - Budapesta (880 km) Imbarcarea in autocar si deplasare spre capitala Ungariei, unde efectuam un scurt tur de oras: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan,Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Matyas. Aflat chiar pe malul drept al Dunarii, pe dealul Cetatii din Buda si in imediata apropiere a Bisericii Mathyas, Bastionul Pescarilor te atrage ca un magnet. De aici, poti vedea Palatul Parlamentului, in toata splendoarea sa, un alt obiectiv turistic al Budapestei pe care nu trebuie sa il ratezi. Bastionul Pescarilor are nu mai putin de sapte turnuri de dimensiuni diferite, legate unele de altele cu ajutorul unei terase accesibile turistilor, turnuri ce simbolizeaza corturile celor sapte triburi maghiare care s-au stabilit in Campia Panonica in secolul al IX-lea. Construit la sfarsitul secolului al XIX-lea si inceputul secolului al XX-lea, pe fundatia vechilor ziduri ce protejau Cetatea, Bastionul Pescarilor a marcat aniversarea unui mileniu de la colonizarea Ungariei. Arhitectul maghiar Frigyes Schulek a imprimat acestuia stilurile arhitecturale neo-gotic si neo-romanic, rezultatul fiind unul spectaculos. Continuam explorarea Budapestei cu Piata si Bulevardul Andrassy (inscrise in Patrimoniul UNESCO). Piata este organizata in jurul esplanadei Monumentului Mileniului, construit pentru a celebra o mie de ani de la asezarea ungurilor in campia Panoniei. Optonal, cina traditionala la Crama Borkatakomba. Cazare in Budapesta.

Ziua 2
Budapesta - Bratislava - Praga (530 km) Excursia continua spre Bratislava, unde se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Terezia (Coroana Imperiului Austro-Ungar), Centrul Istoric, faleza Dunarii. Dupa servirea pranzului, ne continuam traseul spre Praga. Cazare in Praga.

Ziua 3
Praga - vizitare Zi dedicata capitalei cehe, orasul turnurilor si a celei mai gustoase beri din lume. Mergem la Catedrala St. Vitus, un simbol al orasului, a carei constructie a durat circa 600 de ani, apoi in imediata apropiere Castelul Praga, cel mai mare castel din lume, inalt de 570 m. Ne plimbam pe extraordinarul Pod Carol cu ale sale statuiete, cel mai romantic loc din capitala. Traversam podul si ne indreptam in Piata Orasului Vechi cu Turnul cu Ceas, situat la Primarie. Ne pierdem printre stradutele imbinate in stilurile baroc, gotic, art nouveau si rococo, degustam din mancarurile traditionale, neaparat, alaturi de berea pragheza.

Ziua 4
Praga - Kalovy Vary (optional) Optional, va invitam in Karlovy Vary, cea mai renumita statiune balneo-climaterica din Europa. Ne vom plimba pe aleea colonadelor, catre luxosul Hotel Pupp si nu trebuie sa parasim fara sa incercam apa din izvoarele termale. Dupa amiaza, continuam descoperirea capitalei Republicii Cehe.

Ziua 5
Praga - Viena - Budapesta Pasim in orasul muzicii, Viena, care ne incanta cu istoria sa bine conservata, o capitala care ne aduce aminte de clasicii Haydn, Beethoven, Mozart, imperiul dinastiei Strauss. Tur de oras panoramic si pietonal: Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii, Piata Maria Tereza, Ringstrasse, Muzeul de Arta, Primaria, Parlamentul, Universitatea, Burgtheatre, Palatul Hofburg (exterior). Excursia continua spre Budapesta, iar seara, optional, va propunem croaziera si cina pe Dunare, cu ghidaj in limba romana. Cazare in Budapesta.

Ziua 6
Budapesta - Bacau (880 km) Dupa servirea micului dejun, ne intoarcem acasa, incarcati de cadouri pentru cei dragi si de amintiri frumoase.


30 EURO reducere pentru plata integrala pana la 02.05.2021

Pret: 289 EURO / 259 EURO tarif non-refundable
Supliment camera single: 80 EURO

IMBARCARE DIN Bacau
Pentru grup minim 6 persoane - transfer microbuz, gratuit din toate orasele din Moldova pana in Bacau (tur/retur)

Grup minim: 40 pers.
- Pentru un grup de 35-39 persoane, pretul se majoreaza cu 15 EURO/pers.
- Pentru un grup de 30-34 persoane, pretul se majoreaza cu 25 EURO/pers.
- Pentru un grup de 25-29 persoane, pretul se majoreaza cu 30 EURO/pers.
Pentru un numar mai mic de 25 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza.

PRETUL INCLUDE
- Transport cu autocar licentiat
- 5 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri 3*
- Tururi de oras: Budapesta, Viena, Praga, Bratislava
- Ghid-insotitor din partea agentiei
- BONUS: asigurare storno & medicala inclusa in pachetul turistic

NU SUNT INCLUSE IN PRET
- Taxe de intrare la obiectivele turistice si nici ghizii locali pentru acestea
- Transportul local cu mijloacele de transport in comun
- Taxe hoteliere (se achita direct de turist la receptia hotelurilor)
- Excursiile optionale

EXCURSII OPTIONALE
- Croaziera pe Dunare (Budapesta): 35 Euro. Servicii incluse: transfer, bilet, cina
- Cina traditionala la Borkatakomba: 30 Euro. Servicii incluse: transfer, cina
- Karlovy Vary: 25 Euro. Servicii incluse: transfer

CONDITII FINANCIARE

TARIF FLEXI

TERMENE DE PLATA:
- 30% din pretul pachetului turistic, in 2 zile lucratoare de la data inscrierii turistului;
- 30% din pretul pachetului turistic, in intervalul cuprins intre ziua 3 de la data inscrierii turistului si 45 zile inainte plecarii;
- 40% din pretul pachetului turistic, cu minimum 21 zile inainte de plecare.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
- Anulare gratuita, daca renuntarea se face cu 30 zile inainte de plecare;
- 50% din pretul pachetului turistic, daca renuntarea se face in intervalul 30-21 zile inainte de plecare;
- 100% din pretul pachetului turistic, daca renuntarea se face cu cel putin 20 zile inainte de plecare.

TARIF NON-REFUNDABLE

TERMENE DE PLATA:
- 50% din pretul pachetului turistic, in 2 zile lucratoare de la data inscrierii turistului;
- 50% din pretul pachetului turistic pana la expirarea termenului de valabilitate a ofertei (02.05.2021).

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
- 50% din pretul pachetului turistic, dupa primirea serviciilor comandate, daca renuntarea se face pana la expirarea termenului de valabilitate a ofertei (02.05.2021);
- 100% din pretul pachetului turistic, dupa primirea serviciilor comandate, daca renuntarea se face dupa expirarea termenului de valabilitate a ofertei (02.05.2021).

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bacau - Budapesta
Transport Autocar Budapesta - Bacau

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bacau catre Capitale imperiale (6 zile), Toate locatiile, Cehia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta