Ziua 1. Bucuresti – Budapesta*

Plecare cu autocarul din Bucuresti cu destinatia Budapesta, pe ruta Bucuresti – Sibiu – Arad – Budapesta. Sosire in capitale Ungariei, unde optional se poate admira orasul noapte de la bordul unui vas de croaziera de pe Dunare. Cazare in zona Budapesta.

Ziua 2. Budapesta – Bratislava – Viena

Mic dejun. În prima parte a zilei are loc turul panoramic al orasului Budapesta: cladirea Parlamentului, Dealul si Castelul Buda, Bastionul Pescarilor, Promenada Dunarii cu memorialul „Pantofii de la Dunare”, cladirea Operei, Podul Margaret, Podul Libertatii si Piata Eroilor. Transfer si tur de oras in Bratislava. Turul include: Castelul Bratislava - o cladire impresionanta ce dateaza din secolul XII, vechea poarta de intrare a orasului, Palatul Primate, Piata Hviezdoslav si podul peste Dunare UFO. Transfer si cazare in zona Viena.

Ziua 3. Viena

Mic dejun. Viena, fosta capitala a imperiului Austro-Ungar, este astazi cunoscuta ca si „Orasul Muzicii” sau „Orasul Visurilor”, datorita numeroaselor personalitati care au locuit aici, precum: Mozart, Beethoven sau Sigmund Freud. Turul orasului include: Palatul si gradinile de la Schönbrunn - resedinta de vara a familiei imperiale, incluse pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, Palatul Hofburg - principala resedinta a familiei imperiale, Piata Maria Theresa, Palatul Belvedere, cladirea Operei de Stat, Catedrala Sf. Stefan, cladirea Primariei si Biserica Sf. Charles. Cazare in zona Viena.

Ziua 4. Viena – Praga

Mic dejun. Plecare spre Praga, numita si „Orasul celor 100 de turle”. Orasul se bucura de unul dintre cele mai bine conservate centre vechi din Europa, astfel ca acesta este una dintre cele mai vizitate zone ale orasului. Turul capitalei Cehiei, include: complexul Palatului Praga, cel mai mare castel antic din lume, impresionantul Pod Charles, centrul vechi si Ceasul Astronomic, dar si cartierul evreiesc Josefov. Cazare in zona Praga.

Ziua 5. Praga – Karlovy Vary*

Mic dejun. Timp liber pentru a explora orasul pe cont propriu sau optional, se viziteaza orasul Karlovy Vary. Orasul spa, cunoscut pentru numeroasele centre de tratament si cladiri imperiale, dar si pentru Festivalul International de Film, a fost unul dintre cele mai apreciate zone de recreere din secolul al XIX-lea, iar personalitati precum: Beethoven, Chopin, Mozart, Freud, Paganini, Schiller, Tolstoi, Goethe si chiar impararatul Franz Joseph s-au bucurat de proprietatile vindecatoare ale izvoarelor. Cazare in zona Praga.

Ziua 6. Praga – Regensburg – Munchen

Mic dejun. Plecare Munchen, dar pe parcurs se viziteaza orasul german Regensburg, cunoscut pentru numeroasele cladiri istorice incluse in Patrimoniul Mondial UNESCO. Turul orasului include: Podul de piatra, orasul vechi si Stadtamhof, Catedrala Sf. Petru, piata Krauterermarkt, Castelul St. Emmeram, Biserica Sf. Jacob si portalul scotian. Transfer si tur de oras in Munchen. Turul include: Piata centrala Marienplatz, Vechea Cladire a primariei, Biserica Sf. Petru, columna Fecioarei Maria, fântâna Fischbrunnen, Palatul Nymphenburg - construit in stil baroc in sec. al XVII-lea si fostul palat regal Residenz. Cazare in zona Munchen.

Ziua 7. Munchen – Neuschwanstein – Linderhof*

Mic dejun. Timp liber pentru a vizita orasul pe cont propriu si relaxare sau optional, se viziteaza castelele Neuschwanstein si Linderhof. Palatul Neuschwanstein a fost construit de catre regele Ludwig al II-lea in sec. al XIX-lea si astazi este unul dintre cele mai cunoscute si vizitate castele din Europa. Palatul Linderhof este de asemenea, opera regelui Ludwig al II-lea, transformând vechea cabana a padurarului in palat regal. Cazare in zona Munchen.

Ziua 8. Munchen – Bucuresti

Mic dejun. Timp liber pâna la transferul la Aeroportul International din Munchen pentru check-in si imbarcarea pentru zborul cu destinatia Bucuresti.

 

*Plecarea din 20.10 se organizeaza in sens invers.

 

Servicii incluse in pret:
• Bilet de avion Munchen - Bucuresti (Inclus)
• Cate un bagaj de cala si un bagaj de mana/ persoana (Inclus)
• Cazare 7 nopti cu Mic Dejun, in hoteluri de 3* (Inclus)
• Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului (Inclus)
• Asistenta turistica in limba romana (Inclus)
• Taxe de aeroport (Inclus)

Servicii neincluse in pret:
• Asigurare medicala si storno
• Intrari la obiectivele turistice
• Taxe de oras
• Bacsisul pentru ghidul si soferul local: recomandat 5 euro/persona/zi (se achita la fata locului) - optional

*Servicii optionale neincluse in pret:

• Croaziera pe Dunare in Budapesta: 69 euro/persoana
• Excursie la Karlovy Vary: 69 euro/persoana
• Excursie la Castelele Neuschwanstein si Linderhof: 79eur/persoana
• Supliment demipensiune (7 cine): 159 euro/persoana
• Pachet 3 excursii si supliment demipensiune: 339 euro/persoana

 

Grup minim de participanti: 30 de persoane*

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Capitale Imperiale, Toate locatiile, Germania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta