Sejur Mexic - Temptation Cancun Resort, cu plecare din Bucuresti


Acest complex all inclusive, destinat exclusiv adulților, oferă activități disponibile nonstop si este situat pe plaja cu nisip alb din Cancún, la cațiva pași de centrul orașului.

Camerele și suitele au decor modern și balcon sau terasă privată, cu vedere impresionantă la ocean sau la grădină. Sunt dotate cu aparat de cafea, TV prin satelit și internet wireless. Suitele au cadă cu hidromasaj.

Vă puteti bucura de programele de divertisment ziua si noaptea, de petrecerile tematice, muzica live, cursurile de fitness, cluburile de noapte și jocurile sportive. Temptation Cancun Resort oferă 3 piscine tematice in aer liber, 7 căzi cu hidromasaj și servicii de masaj relaxante, la centrul spa cu servicii complete. Puteti savura mancăruri delicioase la unul dintre cele 7 restaurante de la Temptation Resort, care servesc mese tip bufet sau mancăruri à la carte.

Cele 6 baruri oferă cocteiluri tropicale si alte băuturi, iar complexul asigură room service nonstop. Temptation Cancun Resort se află pe bulevardul Kukulcan, in zona hotelurilor din Cancun și la mai puțin de 30 de minute cu mașina de Aeroportul Internațional Cancún.

Temptation Cancun Resort va avea prima sa săptămană Pride! Veniti la Temptation din 28 iulie pană in 03 august 2019 pentru a celebra timp de o săptămană identitatea de gen, in acest complex renumit, numai pentru adulti. Rămanand onesti cu noi insine, vom sărbători cu evenimente incitante, pe tot parcursul săptămanii. Faceti loc dragostei in iulie 2019 și sărbătoriți săptămana Pride la Temptation Cancun Resort.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Temptation Cancun Resort, Cancun, Mexic

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta