Oferte Sejur Charter Egipt 2024

O scurtă călătorie în acest tărâm fantastic al Faraonilor, într-o locație potrivită pentru explorare și cunoașterea unei civilizații cu totul și cu totul noi. Alegeți o vacanță în regim all inclusive și vă veți bucura de experiențe incredibile în Egipt. 

 LAST MINUTE SI EARLY BOOKING VACANTA EGIPT

 ALEGE DESTINATIA SI VEZI OFERTELE SPECIALE: 

Egipt este o tara araba din nordul Africii si din Orientul Mijlociu, limitata la nord de Marea Mediterana, la est de Fasia Gaza, de Israel, de Golful Aqaba si de Marea Rosie, la sud de Sudan iar la vest de Libia. Capitala sa este Cairo.
Vara, temperaturile variaza intre 27-32 °C si pot urca pana la 42 °C pe coasta Marii Rosii. Mediile temperaturilor pe timpul iernii se situeaza intre 13 si 21 °C.
Precipitatiile sunt scazute si cad indeosebi in timpul iernii: 322 mm la Alexandria și numai 160 mm la Cairo. La sud de capitala clima este tropical-desertica cu precipitatii aproape inexistente si valori ridicate ale temperaturilor.

Sharm El Sheikh

Cea mai mare statiune din Egipt este situata in sudul Peninsulei Sinai. In total, exista mai mult de 500 de hoteluri cu diferite niveluri de servicii si categorii de preturi.
Sharm el-Sheikh este impartit in mai multe parti cu caracteristici proprii:
- Golful Naama este o parte respectabila in care se concentreaza principalul divertisment - magazine, restaurante, cluburi de noapte;
- Sharm al-Maya - aici este orasul vechi si faimoasa piata;
- Ras Umm el-Sid - cunoscut pentru hotelurile cu cele mai pitoresti recif de corali;
- Nabq - vanturi puternice sufla periodic, deci abilitatea de a inota este limitata;
- Shark's Bay are o infrastructura bine dezvoltata, hoteluri confortabile si oportunitati bune de scufundari.
Majoritatea hotelurilor au propriul recif. Pe alocuri intrarea in mare este dificila, deoarece fundul este presarat din abundenta cu corali. Pentru a ajunge imediat la adancime, sunt utilizate deseori pontoane. Desi multe hoteluri curata fundul si plaja, in majoritatea cazurilor turistii trebuie sa inoate in incaltaminte de siguranta. Aceasta poate fi achizitionata si de la magazinele hotelurilor.

Hurghada
Cel mai mare oras-statiune de pe coasta Marii Rosii. Plajele lungi cu nisip, caracterizate printr-un set lin de adancime, absenta pietrelor si a fragmentelor de corali in partea de jos, o fac deosebit de convenabila pentru familiile cu copii mici.
Hurghada a crescut dintr-un sat mic. Dreptul descoperitorilor apartine britanicilor. Primul hotel de nivel international - "Sheraton" - a fost construit aici in anii 70, de atunci dezvoltarea coastei nu se opreste o secunda.
O retea de hoteluri bine dezvoltata, dintre care multe ofera servicii all inclusive, atrage mii de turisti din diferite tari pe tot parcursul anului. De la Hurghada a inceput boom-ul turistic din Egipt, astfel incat fondul hotelier include o serie de hoteluri invechite. In acelasi timp, orasul se distinge prin cele mai democratice preturi pentru cazare si divertisment.
Partea centrala, Sakkah, atrage turistii cu o multime de discoteci si cluburi de noapte. Aici turistii viziteaza mici magazine si cafenele in stil traditional arab pentru a se familiariza cu obiceiurile si aroma locala. Hurghada este cel mai convenabil loc de unde este cel mai usor sa vizitati obiectivele turistice din Luxor. Toamna si iarna sunt cele mai propice pentru vacanta, datorita temperaturilor mai scazute (23-30 grade).

Destinatie Egipt

Excursii optionale Egipt

Tur de o zi în Cairo

Capitala Egiptului este unul dintre orașele antichității pe care trebuie să le vizitezi o dată în viață. Un tur de o zi presupune vizite la Muzeul Național Egiptean, Piramidele și Sfinxul din platoul Giza și sesiune de cumpărături pentru suveniruri.

Pachetul include masa de prânz, transportul, intrările la toate obiectivele turistice menționate și ghid vorbitor de română.

Tur de o zi în Luxor


Se spune că o treime dintre monumentele istorice ale lumii se regăsesc în orașul antic Luxor. Un tur de o zi vă va da ocazia să vizitați Valea Regilor, Templul Karnak, Templul Reginei Hatshepsut, Mormintele din Valea Regilor, Fabrica de alabastru și alte obiective turistice fascinante.

Pachetul include masa de prânz, transportul, intrările la toate obiectivele turistice menționate și ghid vorbitor de română.
 


Excursie de lux pe Marea Roșie


Marea Roșie este unul dintre cele mai calde și sărate corpuri de apă din lume. Un yacht vă va purta pe Marea Roșie până la insula Giftun, acolo unde puteți să vă plimbați pe plajă, să pescuiți, să faceți snorkeling sau scufundări.

Pachetul include și o sesiune de masaj la bordul vasului, un prânz cu fructe de mare, băuturi răcoritoare, ceai, cafea și o plimbare cu banana.

Turul orașului Hurghada 

Hurghada este o stațiune turistică înfloritoare, care s-a dezvoltat pe temelia unui mic sat pescăresc. Itinerarul cuprinde panorama orașului, moscheea El Mina, magazine de suveniruri și parfumuri, portul turistic și piața de pește.

Pachetul include transportul și ghidul turistic.

Casa delfinilor

Este una dintre experiențele de vacanță emoționante, pe care merită să o bifezi dacă ai ocazia. Cele 2 sesiuni de snorkeling îți vor permite să admiri delfinii în mediul lor natural și să te bucuri de splendoarea coralilor.

Pachetul include transportul, masa de prânz, echipamentul și ghid vorbitor de engleză.

 

Magic safari

Un safari de o zi în deșert include plimbări cu ATV-ul, cu cămila și cu jeep-ul. Veți avea ocazia să vizitați un sat de beduini și să aflați mai multe despre cultura acestor indigeni. Ziua se încheie cu o cină, spectacol de foc și dansuri orientale.

Pachetul include transportul, mâncarea, băuturile răcoritoare și ghid vorbitor de engleză.

Grand Aquarium


Grand Aquarium adăpostește peste 100 de specii de vietăți marine și este cel mai are acvariu din Egipt. Veți putea admira diversitatea vieții marine din Marea Roșie.

Pachetul include transportul, taxa de intrare și ghidul vorbitor de engleză.

Iar dacă vreți doar relaxare și răsfăț, puteți oricând opta pentru o sesiune de masaj, o baie turcească sau ”programul Cleopatra”. Pentru mai multe informații despre aceste excursii opționale puteți solicita o ofertă personalizată de la consultanții noștri de vacanță.

Solicita oferta