Oferte sejur Santorini Grecia

SEJUR CHARTER AVION SANTORINI Alege tipul de transport, aeroportul si destinatia dorita in motorul de cautare !
City Break title City Break subtitle
SEJUR CHARTER AVION SANTORINI
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Obiective turistice insula Santorini

Plajele din Santorini

Plajele din Santorini sunt considerate unele dintre cele mai frumoase plaje din Grecia, fiind perfecte pentru orice tip de turist; cei cu familie și copii, grupuri de prieteni, cei cu buget limitat și cei care doresc un sejur de lux, cei pregătiți pentru noi aventuri, distracție și sporturi acvatice, sau cei care au nevoie de un sejur relaxant, liniștit și odihnitor! Printre cele mai îndrăgite plaje din Santorini se află: Kamari, Plaja Roșie, Perissa, Perivolos, Vlychada, Eros, Monolithos, Agios Georgios, Plaja Albă și numeroase alte țărmuri irezistibile!

Fira/Thira - capitala Santorini

Fira este capitala insulei, fiind poziționată pe stânci, la 300 de metri înălțime față de nivelul mării. Este un oraș turistic, așa că în sezonul estival s-ar putea ca străduțele să fie mai aglomerate decât în restul anului. 

La poalele orașului, vei putea vizita portul Skala. Ajungi aici fie pe jos - vei coborî 597 de trepte săpate în stâncă, iar plimbarea poate dura aproximativ o oră, fie cu telefericul sau cu măgărușii. În Fira, poți vizita numeroase obiective turistice, de la muzee, la mănăstiri, situri arheologice și magazine cu diferite suvenire pentru toate dorințele!

Oia

Oia este cel de-al doilea oraș din Santorini și locul în care turiștii vin și admiră unele dintre cele mai frumoase apusuri de soare! Dacă seara este dificil să te plimbi singur în oraș din cauza aglomerației, mai ales în sezonul estival, ziua vei descoperi străzi liniștite și goale, astfel încât să te bucuri de frumusețea locului. De aici, poți vizita portul Ammoudi și plaja Armenis.

Orașul antic Akrotiri

Menționat anterior, orașul Akrotiri a fost acoperit de lava vulcanului care a erupt cu mult timp în urmă, însă datorită structurilor de piatră, acesta s-a păstrat foarte bine chiar și în prezent! Oferă o priveliște deosebită, plină de istorie și cultură. În această zonă, poți vizita de asemenea castelul din Akrotiri, Plaja Roșie, Plaja Albă și Farul din Akrotiri - o imagine de poveste!

Muzeul vinului Koutsoyannopoulos din Santorini

Grecii iubesc vinul, iar acest lucru poate fi observat datorită muzeelor dedicate acestei licori. Koutsoyannopoulos nu este singurul muzeu de acest fel din Santorini, însă este printre cele mai îndrăgite. Aici vei învăța cum se cultiva vinul în trecut și cum se face în prezent, vei vedea cum arată viile, cum sunt protejate și bineînțeles, vei putea la finalul turului să deguști nu mai puțin de patru soiuri diferite din licoarea lui Bachus!

Vârful Profias Ilias

Vârful Profias Ilias este cel mai înalt loc de pe insula Santorini, aflându-se la 567 de metri deasupra nivelului mării. Dacă îți plac drumețiile montane și ești pregătit pentru o priveliște încântătoare, atunci acest traseu este întocmai ceea ce ai nevoie! În vârful muntelui, te bucuri de panorama insulei Santorini, alături de numeroase antene, o mănăstire veche și o bază militară.

Fortăreața Skaros

În prezent, fortăreața Skaros este una dintre cele mai vizitate obiective turistice din Santorini. De aici, vei putea observa vulcanul, aflându-se în apropierea localității Firostefani, cât și un apus deosebit. În trecut, fortăreața a fost folosită drept zonă de apărare, fiind o clădire impunătoare și rezistentă.

Insula Santorini, o vacanță reușită !

Grecia este una dintre cele mai îndrăgite destinații de vacanță, indiferent de sezon, deoarece găzduiește nu doar plaje irezistibile, cu apă cristalină și nisip fin, ci și stațiuni montane și insule cu activități pentru toate vârstele și gusturile. Insula Santorini, spre exemplu, este cu siguranță locul perfect pentru un sejur de neuitat, indiferent dacă îl petreci singur, alături de grupul de prieteni sau familie!

Solicita oferta