Oferte vacanța sejur Bodrum.

Pachete cu avionul sau autocarul - vacanta litoral Bodrum 

Bodrum, cu atmosfera sa boemă și elitară, este o localitate pitorească situată pe coasta egeeană, pe o peninsulă în apropierea insulei Kos. Este un bun punct de pornire într-o călătorie de-a lungul coastei cariene, cu panorama sa de mitologie și istorie, cu o arhitectură tipic mediteraneană, cu plaje de nisip spectaculoase și mici golfuri stâncoase.

Oferte vacanța sejur Bodrum. Alege tipul de transport, aeroportul si destinatia dorita in motorul de cautare !
City Break title City Break subtitle
Oferte vacanța sejur Bodrum. Alege tipul de transport, aeroportul si destinatia dorita in motorul de cautare !
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle

Bodrum, Turcia – O Destinație de Vis cu Plaje Incantatoare

Statiunea se afla la aproape 700 de kilometri de Istanbul si 420 de kilometri de Antalya si este localizata pe o peninsula, foarte aproape de insula greceasca Kos (la doar 23 de kilometri). Intre Bodrum si Kusadasi sunt in jur de 150 kilometri de parcurs.

Aspectul general al peninsulei este deluros-stancos, iar zona de nord-vest a statiunii este mai bogata in vegetatie, in timp ce zona de sud este mai arida.  

Orasul Bodrum, care este foarte dezvoltat si considerat chiar capitala distractiei de pe coasta Marii Egee a Turciei, este inconjurat de ministatiuni cu multiple optiuni de cazare, cu plaje in general inguste si mixte (nisip si pietris) si o serie de plaje publice frumoase.

 

 

Solicita oferta