Oferte Cazare Litoral Grecia Vara 2024

Reduceri early booking si oferte speciale in anumite perioade

Alege destinatia dorita !

Excurii optionale din Paralia Katerini:

1. Excursie in Salonic, care dureaza de regula aproximativ 8 ore si in cadrul careia vei avea posibilitatea sa bifezi majoritatea obiectivelor importante din acest mare oras al Greciei.  Salonic se afla la 73 de kilometri de Paralia Katerini, prin urmare vei face pana aici in jur de o ora si jumatate, iar turul orasului debuteaza in general cu Turnul Alb. De acolo, vei pleca spre cartierul Ano Poli, unde poti admira o panorama superba catre Muntele Olimp. 

2. Excursie la Meteora, unde vei putea admira unul dintre cele mai importante complexe de manastri ortodoxe din aceasta tara, dupa Muntele Athos.  La Meteora exista sase manastiri ridicate pe piloni de piatra naturali, la o inaltime impresionanta. Peisajele de aici sunt cu adevarat spectaculoase, iar intreaga excursie dureaza, in medie, in jur de 10 ore. 

3. Excursie la cascadele Edessa si Loutra Pozar, potrivita pentru iubitorii de natura. Excursia dureaza in jur de 10 ore, asadar vei fi prelua destul de devreme de la hotel sau de la punctul de intalnire si vei ajunge in jur de ora 9.30 in orasul Edessa. Vei face apoi o plimbare prin natura, pentru a admira cascadele de la Edessa, Karanos fiind cea mai mare dintre toate.

4. Excursie catre Situl Arheologic Dion si catre Muntele Olimp, in cadrul careia vei avea posibilitatea sa faci plimbari in natura chiar pe Muntele Zeilor, dar si sa vizitezi ruinele teatrului de la Dion si alte descoperiri importante de aici. Situl Arheologic Dion se afla la doar 27 de kilometri distanta de Paralia Katerini.

5. Excursie la Castelul din Platamonas, aflat la 43 de kilometri distanta de Paralia Katerini. Si in acest caz, castelul poate fi vazut intr-un tur care include mai multe obiective din aceasta zona, respectiv Muntele Olimp, Dion, Panteleimonas sau Litochoro, caci distantele intre ele sunt mici, insa itinerariul depinde de operatorul ales. Castelul a fost ridicat intre anii 1204-1222 si se afla la sud-est de Muntele Olimp, pe un deal inalt de la malul marii. 

Solicita oferta