Oferte sejur all inclusive Litoral Antalya 2024

Pachete vacanta  intre  5 si 14 nopti

Turcia este in topul preferintelor turistilor, cand vine vorba de petrecerea vacantelor all inclusive. Sunt de apreciat atat calitatea serviciilor, faimoasa ospitalitate turceasca, in resorturile cu sistem all inclusive, cat si faptul ca exista posibilitatea de a vizita obiective turistice aflate la mica distanta. Plajele sunt excelente si marea cristalina

Oferte vacanța sejur avion Antalya Alege tipul de transport, aeroportul si destinatia dorita in motorul de cautare !
City Break title City Break subtitle
Oferte vacanța sejur avion Antalya
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle

Vezi plecarile din orasul tau:

Cum poti petrece o vacanță de vis în Antalya ?

Unde mergi la plaja ?

Belek este o altă stațiune care a reușit de-a lungul timpului să-și facă un nume în rândul turiștilor care vizitează Antalya. Dacă ești o fire mai aventuroasă, aceasta îți pune la dispoziție unele dintre cele mai impresionante și fascinante sporturi nautice pe care le-ai putea practica: de la snorkeling, la surfing, schi nautic, rafting și chiar sailing. 

Kemer este formată din nouă mini stațiuni care sunt dispuse pe o distanță de 52 de kilometri pătrați. Este raiul croazierelor către golfurile sălbatice unde liniștea și face sunt stările de bază. 

 

Lara este, cu siguranță, una dintre cele mai frumoase stațiuni din Antalya fiind cunoscută sub numele de „Las Vegas-ul Turciei”. Aceasta este câștigătoare prin aspectul ceea ce privește nisipurile brun aurii și întinderile de apă limpede, menită să ofere o experiență extraordinară a din toate punctele de vedere. 

 

Tips and Tricks

 

Dacă ești în căutarea unui loc în care să faci plajă și să te bucuri de soarele din Turcia, atunci  îți recomandăm să vizitezi Antalya în perioada aprilie-octombrie, însă dacă vrei să vizitezi foarte multe atracții turistice, această vreme ar putea să fie destul de inoportună. 

 

Este foarte important să nu faci poze localnicilor pe stradă, în special femeilor îmbrăcate în șaluri negre – lucru care este interzis, de altfel. 

 

Atunci când intri într-o casă sau într-o moschee, nu uita să te descalți de încălțămintea pe care o porți. De asemenea, nu uita să acorzi o atenție deosebită vestimentației tale. Turiștii care poartă haine prea deschise la culoare sau care sunt considerate indecente, pot fi dați afară din foarte multe puncte de interes. 

 

În Antalya nu aveți voie să beți alcool pe străzile din orașe. De asemenea, în timpul unor perioade importante din punct de vedere religios, alcoolul poate fi complet scos din meniurile restaurantelor.

 

Limba oficială vorbită în Antalya este turcă, iar moneda este lira turcească. 

Solicita oferta